Traductor

divendres, 22 de juny de 2012

Snack-Bar «DYNAMIC»

Va ser inaugurat a les set de la tarda,del dia 20 de Juny de 1962, efectuant la benedicció d'aquest, el mossèn Pere Xuclà.


Mossèn Pere Xuclà, beneint les instal · lacions


Entre les personalitats assistents a la mateixa, recordem l'Iltre. Sr Comandant Militar de la Plaça, tinent coronel senyor Arturo Asencio i senyora, el Tinent d'Alcalde, senyor Joan M. Oliveras i el Regidor, senyor Lluis Vila Sabater; delegat sindical Comarcal, senyor Joaquím Gironella i senyora; l'alcalde, D. Ramon Guardiola i del Primer Tinent d'Alcalde , senyor Joan Viñas i senyores ; el Comandant D.Vicente Gutiérrez i senyora; l'Ex-AIcalde de la ciutat, Sr Joan Bonaterra i senyora; Capità d'Infanteria,Sr Alvarez Ortega; i els senyors Escutie, Solés i un altre gran nombre d'amistats dels propietaris de l'establiment.
 Emili Planas donant 
la benvingua al mossèn Pere XuclàEl nou establiment de notables proporcions oferia una magnífica instal·lació dins unes línies sòbries i elegants,decorat amb molt de gust i magnífica presentació, sent l'autor del projecte el prestigiós arquitecte, Sr Pelayo Martínez Paricio.


Moltíssimes gràcies, a Dynamic Bar, per cedir aquestes fotografies i fer possible aquest petit resum de el dia de la Inauguració.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada