divendres, 22 de juny del 2012

Snack-Bar DYNAMIC


Moltíssimes gràcies, a Dynamic Bar, per cedir aquestes fotografies i fer possible aquest petit resum de el dia de la Inauguració.

Inauguració del Snack Bar Dynamic

Va ser inaugurat a les set de la tarda,del dia 20 de Juny de 1962, efectuant la benedicció d'aquest, el mossèn Pere Xutglà.

Mossèn Pere Xutglà, beneint les instal·lacions

Entre les personalitats assistents a la mateixa, recordem al Comandant Militar de la Plaça, tinent coronel Arturo Asencio i senyora, el Tinent d'Alcalde,  Joan M. Oliveras i el Regidor, Lluis Vila Sabater; delegat sindical Comarcal,  Joaquím Gironella i senyora; l'alcalde,  Ramon Guardiola i del Primer Tinent d'Alcalde ,  Joan Viñas i senyores ; el Comandant Vicente Gutiérrez i senyora; l'Ex-AIcalde de la ciutat,  Joan Bonaterra i senyora; Capità d'Infanteria, Alvarez Ortega; i els senyors Escutie, Solés i un altre gran nombre d'amistats dels propietaris de l'establiment.

Mossèn Pere Xutglà, beneint les instal·lacions

El nou establiment de notables proporcions oferia una magnífica instal·lació dins unes línies sòbries i elegants,decorat amb molt de gust i magnífica presentació, sent l'autor del projecte el prestigiós arquitecte, Pelayo Martinez Paricio

Emili Planas donant la benvinguda
al mossén Pere Xutglà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.