divendres, 20 de març de 2020

Iª Mostra de Cuina Gironina i Vins de l'Empordà.

Fons hemeroteca: El Punt
Fons fotogràfic: El Punt

El quatre de Maig del 1982 , tingué lloc als salons de l'Hotel President, dins del marc de les Fires i Festes de la Santa Creu, la Primera Mostra de Cuina Gironina i Vins de l'Empordà.
Aquesta Mostra consistia en la presència de 24 establiments gastronòmics de les comarques de Girona, amb la presentació de dos plats i un postre.
Es complementava amb l'assistència de dos destacats mestres formatgers i els vins de la denominació d'origen Empordà Costa- Brava.
Gran nombre de persones ompliren per complet els salons de l'Hotel President, que quedà petit i desbordat pel públic, que a més dels salons ocuparen el bar i fins i tot el «hall» de l'Hotel.
La Mostra es desenvolupà en un marc acollidor, amb presència de destacats «gourmets», «chefs», cuiners i públic en general vingut de diversos indrets.
En tenia cura de l'organització la batllia Costa Brava de la «Chaine de Rotisseurs» qui s'apuntaren un nou i favorable èxit per aquesta Mostra.
I assistiren entre altes personalitats el batlle de la nostra ciutat el Sr. Eduard Puig Vaireda1 comentari:

  1. The most vital distinction between the three plate mould and the two plate mould is that the three plate die has an additional runner plate . Angle of 1° - 2° to all partitions parallel to the parting direction to facilitate eradicating the half from the mould. Is wanted, which may rotate precision machining out of the mould after the threads have been formed.

    ResponElimina