Traductor

diumenge, 15 de gener de 2017

Vivendes Sant Josep

INAUGURACIÓ DE 100 VIVENDES


El divendres, dia 24 de juliol de 1969 a primeres hores de la tarda va tenir lloc a la nostra ciutat la inauguració de cent vivendes socials.
L'Exm. Governador Civil de la Provincia i Cap Provincial del Moviment, es traslladà a la nostra ciutat per inaugurar i fer lliuració de les claus, les cent vivendes construïdes per l'Obra Sindical de la Llar, sota les directrius de l'Institut Nacional de la Vivenda. Acompanyaven a la nostra primera autoritat civil de la provincia, la senyoreta delegada provincial de la secció femenina, Maria Corbesi, els delegats provincials de
la Vivenda i Sindicats, senyors Esteban Ascensión y Núñez de Castro i el vicesecretari provincial d'Obres Sindicals, senyor Oliver, essent rebudes, les esmentades autoritats, pel senyor Batlle de la nostra ciutat i membres de l'actual consistori municipal.
Feren parlaments glossant el sentit i la projecció de l'acte el batlle de la ciutat senyor Ramon Guardiola i l'Exm. Governador Civil senyor Victorino Anguera Samsó. Foren, seguidament, lliurades les claus a les famílies que han d'ocupar les noves vivendes i començà l'operació de desmuntatge dels albergs provisionals que han deixat lliures aquests veins per passar a disfrutar d'una llar digna.
El cosí total de les obres inaugurades s'eleva als quasi 16 milions de pessetes i la quota mensual
no pot ser més econòmica: 400 pessetes al mes i una entrada inicial que supera en poc les
7.000 pessetes.

l'Emporda
Fotografies: Narcis SansCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada