dijous, 23 de maig del 2024

"INICI" DEL CLUB NATACIÓ FIGUERES 1967

Fons hemeroteca: Ampurdán  

Fons Fotografic: Narcís Sans Prats 

A primera hora de la tarda del Dissabte 17 de Juny de 1967 , van arribar a la nostra ciutat el Governador Civil el senyor Víctor Hellín Sol, a qui acompanyaven el President de la Diputació Joan de Llobet, el Vicepresident de la Junta Provincial d'Educació Física Julio Esteban i el Secretari de la mateixa Francisco Gutiérrez Cambras, També van arribar amb aquestes personalitats, el representant de la Delegació Nacional d'Educació Física i Esports a Catalunya el senyor Francisco Platón; el Secretari de la Federació Nacional de Natació Joaquín Morera; el president de la Federació Catalana de Natació Antonio Monés i el president de la Federació Catalana de Rem i Delegat de Natació d'aquesta província David Moner. 



Van ser rebuts a la Casa Consistorial per l'Alcalde Ramon Guardiola; membres de la Corporació Municipal; Tt. Coronel de la Guàrdia Civil José Pertíerra; Comissari de Policia Jesús Martínez Torrecilla
A l'Ajuntament van examinar els plànols del complex esportiu i tot seguit es van traslladar a la pista poliesportiva, on els esperaven els presidents i representants de les entitats esportives. 




Van fer una visita a les obres del complex esportiu, aturant-se especialment a la pista poliesportiva que s'inaugura avui, i a la piscina les obres de la qual estan avançades. 



A la piscina, en un petit dipòsit especial, es va col·locar un pergamí en què es fa constar la realització de l'obra, sent Governador Civil el Sr. Hellín. President de la Diputació el Sr. de Llobet i Alcalde de la Ciutat el Sr. Guardiola. 





Després de signat, es troba una petita llosa amb la data d'iniciació de la piscina. Van llançar les pales de rigor les autoritats i representacions esportives. 
Després d'una visita per tot el sector on s'instal·larà el complex esportiu, les autoritats i els representants esportius de la regió, van dinar a l'Hotel Durán. 





El Sr. Plató va manifestar la seva complaença per l'obra que es realitza i va dir que traslladaria al Delegat Nacional d'Educació Física i Esports Sr. Samaranch la gran impressió que li havia produït la visita, felicitant l'Ajuntament per dotar Figueres d'aquestes instal·lacions, veritablement importants.

Fotografies de l'acte









































Menú servit per a l'ocasió a l'Hotel Durán


Gràcies  "Ramón Durán" 









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.