diumenge, 5 de novembre del 2023

Cafeteria Imperial Inauguració 1982

Fons fotografic: Ruiz i Avilés, Miquel 1982 
Fons hemeroteca: l'Empordá
Diputació de Girona

 

Es va inaugurar un Dijous 13 de Maig del 1982 un nou establiment dedicat a la restauració. 
 
La cafeteria Restaurant Imperial, a la Plaça Gala Dalí, front el Museu Dalí, en una antiga casa senyorial, de grans dimensions i àmplies sales. Antoni Maria Montal, molt acuradament, portà la restauració i engalanament de la casa, convertint-la en Cafeteria Imperial. 



La direcció del Restaurant , va aconseguir reunir en la seva carta, la més variada gamma de plats interessants per als bons gurmets, una carta no massa corrent en les nostres comarques i que reunia una fusió de cuina Basco-Catalana ben interpretada pel seu Cap de Cuina amb un equilibri immillorable. 



Des d'unes gambes amb bolets, a unes Delicies Imperial, unes cigales de Roses al whisky, unes endivies farcides o tot l'assortiment de Carns en salsa a les postres de la casa, feian que els amants de la bona cuina puguesin recórrer i gaudir d'un verdader paradís gastronòmic.



Un local, amb magnífiques llums i artesonats al sostre i parets, una decoració sobria i elegant, va ser sens dubte un punt de trobada a partir de les hores, ja que es va convertir en un lloc de cita, un lloc tranquil i cèntric, amb bon servei i qualitat. En Joan Roca, Xavier Sala i Joan Montalat, varen tindre cura del nou local, un encert d'aquesta Cafeteria-Restaurant Imper

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.