dijous, 25 de setembre del 2014

Pere Giró Brugués (Presa de possessió com alcalde de Figueres)

Fons Fotografic: Narcís Sans
Fons hemeroteca: Vida Parroquial / l'Empordà
Arxiu Comarcal
Ajuntament de Girona


Nomenat Alcalde de Figueres per substituir a Ramon Guardiola que cessa voluntàriament, segons desig manifestat moltes vegades  amb insistència,  Pere Giró Brugués, empresari constructor, ex-president de la Unió Esportiva Figueres i Vicepresident del Club de Futbol Girona, president de la secció esportiva de l'esmentat club.
No ens va sorprendre el comiat del senyor Guardiola el qual amb raonaments convincents ens havia parlat moltes vegades del punt final de la seva gestió al front del Consistori, ni ens va sorprendre el nomenament del senyor Giró ja que el seu nom sonava com a candidat a l'Alcaldia.
El Sr. Ministre de la Governació va signar el nomenament, confirmant el que havia signat, a les 10 del mati del dia abans, l'Excm. Sr. Governador Civil de la Provincia.
Es varem trobar davant  dues realitats;  cessament d'en  Ramon Guardiola i arribada d'en  Pere Giró.

Vida parroquial
Manel Pont



Pere Giró Brugués, el dia 22 de setembre de 1973.
Assistiren a l'acte el delegat nacional d'Educació Física i Esports, Joan Guich i Bech de Careda, el governador civil de Girona, Victorino Anguera Sansó, el president de la Diputació, Antoni Xuclà Bas i l'alcalde de Girona, Ignasi de Ribot de Balle. Jurament del càrrec, lliurament dels atributs d'alcalde de mans del governador civil, parlaments de l'alcalde sortint, Ramon Guardiola Rovira, i felicitacions a la sortida de l'acte.

l'Empordà





















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.