dijous, 16 de maig del 2024

La Radio al Sol

Hora Nova 1986 
Fons Fotográfic: Ruiz i Avilés, Miquel


La Radio al Sol



El  1986 a Castelló d'Empuries , es va fer la Festa de presentació de la programació de la "Radio al Sol" , de Radio Ser-Empordà a la Discoteca Scopas, amb la presència de membres de la radio i amics i artistes com Jaume Ministral, Pujol i Boira, Miquel Ruiz, Javier Hevia, Ramón López, etcc...



El dibuix que anunciava "La Ràdio al Sol", i que reproduïm, era obra de l'artista Katy Palou.

 

 

Al llarg dels mesos de juliol i agost, i d'una manera conjunta amb les altres ràdios de la cadena escampades arreu de Catalunya, l'emissora SER-Empordà va oferir als seus oients el programa "La Ràdio al Sol", amb reportatges, informacions, entrevistes, concursos, música, etc. 
Per aquest motiu, l'emissora empordanesa va muntat un furgó que esconvertiria en estudi mòbil,el qual va visitar cada dia una població diferent de les nostres comarques, i en particular de la Costa Brava, emetent en directe. 
L'horari era de dos quarts de nou del mati a les cinc de la tarda. 



 
A Figueres el mes de Juliol del 86, es va fer a la Rambla , presentat per Eduard de la Penya. Entrevistes a Marià Lorca, alcalde de Figueres; a Josep Maria Joan i Rosa, president del Museu del Joguet; Carles Coll, director de les Joventuts Musicals de Figueres.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.